Είσαι το ταίρι μου: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με τον Αλέκο Συσσοβίτη, όπως η Βίκυ Σταυροπούλου

ceb5ceafcf83ceb1ceb9 cf84cebf cf84ceb1ceafcf81ceb9 cebccebfcf85 ceb7 ceb4ceb1cebdceacceb7 cebccf80ceaccf81cebaceb1 cf80cebfceb6ceac
mparka insta 0806 1

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν ο σημερινής καλεσμένος της εκπομπής “Πάμε Δανάη“ που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα.

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης, που “εισβάλλει” στη γνωστή σειρά του Mega «Έξαψη», μίλησε για το ρόλο του, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα, όπως ακριβώς είχε φωτογραφηθεί με τη μητέρα της.

«Ο χαρακτήρας έχει πάρει βραβείο στις Κάννες. Είναι ένας ηθοποιός – σκηνοθέτης – σεναριογράφος, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χτίσει μία καριέρα και μετά κάτι σπάει μέσα του και γίνεται αγοραφοβικός.

Είναι τόσο εύθραυστος που όταν πρέπει να το δείξει στον κόσμο, ο φόβος τον κυριαρχεί», ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης και πρόσθεσε ότι ο ρόλος του προσπαθεί αποφύγει τη δημοσιότητα, ενώ την προκαλεί με τις πράξεις του.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Βίκυ Σταυροπούλου μας χάρισαν απολαυστικές στιγμές, όταν πριν από 20 χρόνια πρωταγωνιστούσαν στο σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Έτσι, η Δανάη Μπάρκα πρότεινε στον ταλαντούχο ηθοποιό να γυρίσουν το χρόνο πίσω και εκείνη να ποζάρει στο πλευρό του, αντιγράφοντας τη μητέρα της.

Η προσπάθεια των δύο ηθοποιών στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία! Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε το συγκεκριμένο κολάζ με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, γράφοντας: «Τελικά επέλεξε την ψηλότερη… Τώρα – 20 χρόνια πριν».

Την εν λόγω δημοσίευση έσπευσε να σχολιάσει και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία «έκλαψε» από τα γέλια.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Δανάη Μπάρκα:

Δείτε τι είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης στη Δανάη Μπάρκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ