Εικόνες ντροπής: Δύτες ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων από το βυθό της Σαντορίνης

ceb5ceb9cebacf8ccebdceb5cf82 cebdcf84cf81cebfcf80ceaecf82 ceb4cf8dcf84ceb5cf82 ceb1cebdceadcf83cf85cf81ceb1cebd 827 cebaceb9cebbceac

Τον απολογισμό της εθελοντικής δράσης καθαρισμού του βυθού στα Φηρά έκανε γνωστό η HELMEPA – Ελληνική Ένωση Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος.

Όσο καλές και θετικές είναι αυτές οι πρωτοβουλίες, άλλο τόσο προβληματισμό δημιουργούν τα «ευρήματά» τους για τον τρόπο που κάποιοι αντιμετωπίζουν το θαλάσσιο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, οι δύτες ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων από το βυθό στη Σαντορίνη. Πολλά αντικείμενα, ήταν σωλήνες, εργαλεία, λάστιχα αυτοκινήτων ακόμα και καρέκλες. 1 753

Όπως αναφέρει η HELMEPA σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook: «Ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα με ευχάριστα νέα και με δύο μεγάλους υποβρύχιους καθαρισμούς που πραγματοποίησε η περιβαλλοντική Οργάνωση Dive In Action στον Όρμο των Φηρών, σε συνεργασία με καταδυτικά κέντρα, τοπικές περιβαλλοντικές ομάδες του νησιού και το Δήμο Θήρας! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες που ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων!».

Η σχετική ανάρτηση

Ξεκινάμε αυτήν την εβδομάδα με ευχάριστα #νέα και με δύο μεγάλους υποβρύχιους καθαρισμούς που πραγματοποίησε η…

Δημοσιεύτηκε από HELMEPA – Hellenic Marine Environment Protection Association στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *