Ειλικρινά δεν αντέχω αυτά που βλέπω, είναι τόσο στημένα…

ceb5ceb9cebbceb9cebacf81ceb9cebdceac ceb4ceb5cebd ceb1cebdcf84ceadcf87cf89 ceb1cf85cf84ceac cf80cebfcf85 ceb2cebbceadcf80cf89 ceb5ceaf

TEXNOLOGIA FATOYROY 7 TIPS GIA KALYTERES FOTOGRAFIKES LHPSEIS STH THALASSA 1280x720

Διαβάζω σε μία μεγάλη οικονομική εφημερίδα που πρόσφατα΄άλλαξε ιδιοκτησία για να πάει στο άρμα του μεγιστάνα του τύπου ένα άρθρο για ένα από τα προγράμματα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη και ονόμασε νομίζω το ‘Πρώτο ένσημο’ με επιδότηση στους νέους.

Το άρθρο αυτό που είχε απήχηση,  όπως υποπτεύχθηκα το έχει γράψει μία καθηγήτρια της Παντείου η οποία υμπτωματικά ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής με ένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης..

Ο όμιλος στον οποίο ανήκει η εφημερίδα υλοποιεί μάλλον το αποτέλεσμα της συζήτησης που υπήρξε όπως λένε μεταξύ αρχηγού κόμματος και σημαντικού εκπροσώπου του συγκροτήματος.

Ανάλογες, ‘έγκυρες’ κριτικές γίνονται στο έργο της κυβέρνησης και από τα άλλα έντυπα. Δεν δίνω δεκάρα γι’ αυτό, όμως σε συνδιασμό με το θέμα του άλλου κυβερνητικού βουλευτή που όλα τα κόμματα έχουν βαλθεί να τον ωθήσουν στο να δημιουργήσει κόμμα μετά από ενδεχόμενη διαγραφή του, δεν μ’αρέσει. Κι αυτός, όπως δυστυχώς ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτικών μας έχει την εύνοια κάποιων ισχυρών που έχουν σχέδια να τον επιβάλλουν, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ίσως πάμε για μελλοντική συγκυβέρνηση κάποιων κομμάτων στα πρότυπα των προηγούμενων συνασπισμών, αυτές οι επιθέσεις θα φθείρουν σε κάποιο βαθμό την κυβέρνηση, μερικές μάλιστα είναι από μέσα, αυτή η σταθερή δημοτικότητα που δείχνει ο Μητσοτάκης δεν αρέσει σε κανένα και αν εδραιωθεί για τα επόμενα χρόνια θα έχουμε Βασιλεία με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.

Γιατί τα γράφω αυτά αφού ξέρω ότι όλοι θα με βρίζουν; απλά γιατί θέλω να με θυμόσαστε όταν θα φύγω, πιστεύω σύντομα. 

Κώστας Ζουγρής


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *