Ελάφι ζήλεψε τον Τζόρνταν και κάνει άλμα που καθηλώνει τα social media

Ένα ελάφι θα έκανε ακόμα και τον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν να νιώσει ντροπή αφού καταγράφηκε σε βίντεο να πραγματοποιεί ένα τρελό άλμα ενώ διέσχιζε έναν δρόμο στην Ινδία. Ένα συγκλονιστικό βίντεο του άθλου που αψηφούσε τη βαρύτητα είχε πάνω από 85.000 προβολές στο Twitter από το πρωί της Δευτέρας. «Και το χρυσό μετάλλιο για το άλμα εις μήκος και εις ύψος πηγαίνει στο….» γράφει η λεζάντα του βίντεο με τις υψηλές πτήσεις του ζώου, το οποίο κοινοποιήθηκε την Παρασκευή στον λογαριασμό Twitter της περιβαλλοντικής ΜΚΟ WildLense Eco Foundation με έδρα την Ινδία. Στο συναρπαστικό βίντεο αργής κίνησης, φαίνεται ένα ελάφι να βγαίνει από τις όχθες ενός ποταμού και να πηδά αβίαστα σχεδόν πάνω από όλο το πλάτος ενός χωματόδρομου. Κατά το απίστευτο άλμα το ζώο αιωρείται σε ύψος περίπου ενός μέσου ανθρώπου. Μπορεί και παραπάνω. Το βίντεο ολοκληρώνεται με το ελάφι που αψηφά την βαρύτητα να προσγειώνεται αρκετά μέσα στη θαμνώδη περιοχή παραπλεύρως του δρόμου. Οι λάτρεις της άγριας ζωής […] ΠΗΓΗ

ceb5cebbceaccf86ceb9 ceb6ceaecebbceb5cf88ceb5 cf84cebfcebd cf84ceb6cf8ccf81cebdcf84ceb1cebd cebaceb1ceb9 cebaceaccebdceb5ceb9 ceaccebb
elafi

Ένα ελάφι θα έκανε ακόμα και τον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν να νιώσει ντροπή αφού καταγράφηκε σε βίντεο να πραγματοποιεί ένα τρελό άλμα ενώ διέσχιζε έναν δρόμο στην Ινδία. Ένα συγκλονιστικό βίντεο του άθλου που αψηφούσε τη βαρύτητα είχε πάνω από 85.000 προβολές στο Twitter από το πρωί της Δευτέρας.

«Και το χρυσό μετάλλιο για το άλμα εις μήκος και εις ύψος πηγαίνει στο….» γράφει η λεζάντα του βίντεο με τις υψηλές πτήσεις του ζώου, το οποίο κοινοποιήθηκε την Παρασκευή στον λογαριασμό Twitter της περιβαλλοντικής ΜΚΟ WildLense Eco Foundation με έδρα την Ινδία.

Στο συναρπαστικό βίντεο αργής κίνησης, φαίνεται ένα ελάφι να βγαίνει από τις όχθες ενός ποταμού και να πηδά αβίαστα σχεδόν πάνω από όλο το πλάτος ενός χωματόδρομου. Κατά το απίστευτο άλμα το ζώο αιωρείται σε ύψος περίπου ενός μέσου ανθρώπου. Μπορεί και παραπάνω.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το ελάφι που αψηφά την βαρύτητα να προσγειώνεται αρκετά μέσα στη θαμνώδη περιοχή παραπλεύρως του δρόμου.

Οι λάτρεις της άγριας ζωής στα social media εντυπωσιάστηκαν με το άλμα που θυμίζει «Matrix».

Ένας έγραψε: «Ναι, το χρυσό μετάλλιο πηγαίνει στο τολμηρό Ελάφι τι άλμα! Δεν μπορώ να το πιστέψω».

elafiΠΗΓΗ