Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της επιστροφής στην τηλεόραση

ceb5cebbceadcebdceb7 cebcceb5cebdceb5ceb3ceaccebaceb7 ceb7 cf80cf81cf8ecf84ceb7 ceb1cebdceaccf81cf84ceb7cf83ceb7 cebcceb5cf84ceac cf84
menegaki out

Ελένη Μενεγάκη: ό τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι, αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές του τηλεοπτικού σταθμού MEGA με την γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, καθώς επίσημα πλέον το MEGA ανακοίνωσε αυτό που είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό το newsit.gr: η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν θα είναι στο Μεγάλο Κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του σταθμού που ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία.

Η παρουσιάστρια, που τον περασμένο Ιούλιο αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην τηλεοπτική της πορεία και να απολαύσει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με της οικογένειά της, είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τη νέα σεζόν.

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.

Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα.

Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA Όλα αρχίζουν ξανά..», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ