Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον άγνωστο γάμο της: Ήμουν 20, τον θυμάμαι με αγάπη

ceb5cebbceb9cf83ceacceb2ceb5cf84 cebacf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84ceb9cebdceafceb4cebfcf85 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd ceacceb3cebdcf89
elisavet konstantinidi Main

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η αγαπημένη κωμικός μίλησε για την περιπετειώδη διαδρομή της, τους ρόλους που την καθιέρωσαν, τον άγνωστο γάμο που έκανε στα 20, αλλά και την σχέση που έχει με την κόρη της που είναι επίσης ηθοποιός. 

Για τον άγνωστο γάμο της, η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε: «Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη». «Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών. Παρόλο που χαθήκαμε ήταν τμήμα μέρος της ζωής μου και τον θυμάμαι με αγάπη και με συγκίνηση» σημείωσε. 

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε όμως και ο πρώην σύζυγός της, Ταξιάρχης Χάνος, με τον οποίο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει αποκτήσει μία κόρη και διατηρεί μαζί του μια άψογη σχέση. «Μου ξέφυγε και τον είπα ο πρώην σύζυγός μου» είπε η αγαπημένη ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε: «Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Χωρίζει ο άνθρωπος γιατί δεν πάει κάτι καλά, γιατί δεν συνεννοείται, γιατί να συνεννοηθεί μετά; Νομίζω ότι αυτή η ανάγκη μου – είχα πάντα στο μυαλό μου το παιδί να μην του κάνουμε κακό επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μαζί – να καταλάβω, να διορθώσω πράγματα στον εαυτό μου, ήταν να μπω σε αυτόν τον δρόμο και να ψάξω τον εσωτερικό μου κόσμο και τον εαυτό μου.

Έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου και τα καταφέραμε. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του. Εμείς ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Στα κάγκελα ο έρωτας. Δεν το αλλάζω με τη σχέση που έχουμε τώρα. Η αγάπη η βαθιά που έχουμε ο ένας για τον άλλον και για το παιδί μας δεν αντισταθμίζεται με τίποτα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα της κόρης της.

Όσον αφορά στην κόρη της, Μαρία Χάνου και την απόφαση να γίνει ηθοποιός, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε: «Έκανα ό,τι μπορούσα, σύμφωνα με τις ικανότητές μου. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την κόρη μου. Με κορόιδεψε για την υποκριτική, είναι ένα έξυπνο κορίτσι η κόρη μου. Πέρασε σε μια σχολή στην Σπάρτη και συνεννοήθηκε με τον μπαμπά της να δώσει σε Δραματική Σχολή. Ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Αφού τη γράψαμε στη σχολή, μας λέει θα πάω στην Δραματική. Έγινε χαμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ