Ελληνικό Aiplay Chart: Νέα είσοδος από το «Deja Vu» της Έλενας Παπαρίζου – Το Top 20 της εβδομάδας (08/2021)

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c aiplay chart cebdceadceb1 ceb5ceafcf83cebfceb4cebfcf82 ceb1cf80cf8c cf84cebf deja vu cf84ceb7cf82
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η νέα επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού συμπληρώνει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 4,7 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Deja Vu» – Έλενα Παπαρίζου ft. Marseaux (No. 14)

Η Έλενα Παπαρίζου εξακολουθεί να δικαιολογεί σε κάθε ευκαιρία τον τίτλο της «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας.

Λίγες εβδομάδες αφού το μαγευτικό τραγούδι της «Σε Ξένο Σώμα» κατέκτησε την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει την προέλασή της στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Αυτή τη φορά στην κατάταξη κάνει είσοδο για πρώτη φορά το «Deja Vu» με τη συμμετοχή της ανερχόμενης Marseaux, ένα τραγούδι που αναμειγνύει στον καμβά του pop, funk και hip-hop στοιχεία.

Το «Deja Vu», όπως και το «Σε Ξένο Σώμα», συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα και διατηρείται στην κορυφή.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ