Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου – Το Top 20 της εβδομάδας (13/2021)

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c airplay chart cebdceadceb1 ceb5ceafcf83cebfceb4cebfcf82 ceb1cf80cf8c cf84cebfcebd cebacf89cebdcf83cf84
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δέκατη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Ενώ το «Θα ‘Μαι Εδώ» διατηρείται σταθερά στην κορυφή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Παρασκευή Πρωί», ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο με κλασικό ήχο.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Σ’ Ένα Τέταρτο» – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (No. 17)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το νέο τραγούδι «Σ’ Ένα Τέταρτο» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Μετά από δύο συνεχόμενες ραδιοφωνικές επιτυχίες μέσα στην προηγούμενη χρονιά («Billy Bam Bam», «Δύσκολα Τα Πράγματα»), ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεχίζει το ανοδικό και απολύτως δημιουργικό ταξίδι του στη δισκογραφία.

Το single «Σ’ Ένα Τέταρτο» φανερώνει τη μεγάλη αγάπη του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την ethnic και τη μεσογειακή μουσική, τις οποίες συνδυάζει με ελληνικά ηχοχρώματα.

Με την είσοδο του «Σ’ Ένα Τέταρτο» στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που ξεχωρίζει καλλιτεχνικά και αντέχει στο χρόνο.

[embedded content]

«Φωτιά Μου» – Ήβη Αδάμου feat. Γιώργος Μαζωνάκης (No. 20)

Για δέκατη εβδομάδα επιστρέφει στην κατάταξη η δισκογραφική συνάντηση της Ήβη Αδάμου και του Γιώργου Μαζωνάκη στο τραγούδι «Φωτιά Μου».

Η αέρινη παρουσία της Ήβη Αδάμου και η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη ενώνονται σε ένα μοναδικό τραγούδι που υπογράφει ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

Η «Φωτιά Μου» μετατρέπεται σε καθαρό ρυθμό και ανάσα καθώς βγαίνει από τις φωνές των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών και γεμίζει τις οθόνες μας.

Η μουσική συνάντηση της Ήβης Αδάμου και του Γιώργου Μαζωνάκη ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και το music video του τραγουδιού αγγίζει τις 4 εκατομμύρια προβολές.

Με αυτόν τον τρόπο η Ήβη Αδάμου δίνει συνέχεια στις εκρηκτικές συνεργασίες που έχει παρουσιάσει κατά μήκος της πορείας της.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ