Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Χρήστο Μάστορα – Το Top 20 της εβδομάδας 50/2021

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c airplay chart cebdceadceb1 ceb5ceafcf83cebfceb4cebfcf82 ceb1cf80cf8c cf84cebfcebd cf87cf81ceaecf83cf84
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack στο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής, με απόλυτο σεβασμό προς την ίδια τη μουσική.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα «Τελικά» τους δικαιώνει.

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες από την κυκλοφορία της, η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack έχει ήδη συγκεντρώσει 6,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2,8 εκατομμύρια streams στο Spotify.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Αν» – Χρήστος Μάστορας (No. 14)

Δυναμική είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο προσωπικό τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με τίτλο «Αν».

Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου συγκροτήματος MEΛΙSSES μας βάζει σε αισθαντικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας με την εξαιρετική χροιά του μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα.

Το «Αν» αποτελεί το τρίτο προσωπικό τραγούδι του Χρήστου Μάστορα μετά το «Δεν Έχω Ιδέα» και το «Ένα Λεπτό» με τον Δημήτρη Μπάση.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ