Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Γιώργο Λιβάνη και Σάκη Ρουβά – Το Top 20

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c airplay chart cebdceadceb5cf82 ceb5ceafcf83cebfceb4cebfceb9 ceb1cf80cf8c ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebf cebbceb9
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 τόσο του Ελληνικού Airplay Chart όσο του μικτού ρεπερτορίου η νέα επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού .

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνη της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μέσα σε δύο μήνες περίπου από την κυκλοφορία της, η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Να Είσαι Ευτυχισμένη» – Γιώργος Λιβάνης (No. 13)

Εντυπωσιακή είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο τραγούδι «Να Είσαι Ευτυχισμένη» του Γιώργου Λιβάνη.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής ένωσε τις δυνάμεις του με το επιτυχημένο και πολυπλατινένιο δίδυμο δημιουργών Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» είναι μία αισθαντική μπαλάντα που ξεχειλίζει συναισθήματα και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Παράλληλα το music video του τραγουδιού ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο YouTube σε σχεδόν μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» είναι το πρώτο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη που εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

[embedded content]

«Υπεράνθρωπος» – Σάκης Ρουβάς (No. 19)

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart χάρη στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Υπεράνθρωπος» με την υπογραφή του Φοίβου.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και ο δημιουργός των επιτυχιών ένωσαν τις δυνάμεις τους δύο δεκαετίες μετά την τελευταία συνεργασία τους και συναντήθηκαν ξανά στο στούντιο για να ετοιμάσουν μια ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά.

Πρώτα δείγμα αυτής της κορυφαίας καλλιτεχνικής συνύπαρξης είναι η δυνατή ερωτική μπαλάντα «Υπεράνθρωπος», ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίζουν από την πρώτη ακρόαση.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ