Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Νίκο Βέρτη και Πάνο Κιάμο – Το Top 20 της εβδομάδας (27/2021)

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c airplay chart cebdceadceb5cf82 ceb5ceafcf83cebfceb4cebfceb9 ceb1cf80cf8c cebdceafcebacebf ceb2ceadcf81
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πέμπτη συνολικά εβδομάδα διατηρείται στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart το τραγούδι «Τίποτα» του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μας βγάζει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς των τελευταίων μηνών, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.

Τη μουσική του «Τίποτα» υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Φωτάκη και η παραγωγή στον Soumka.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Σ’ Αγαπάω» – Νίκος Βέρτης (No. 12)

Δυναμική εμφάνιση κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart ο Νίκος Βέρτης με το νέο τραγούδι του «Σ’ Αγαπάω».

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα. Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

[embedded content]

«Υπερβολές» – Πάνος Κιάμος (No. 14)

Από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο τραγούδι «Υπερβολές» του Πάνου Κιάμου.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει για τις «Υπερβολές» που λέγονται στον έρωτα στο νέο τραγούδι του.

Το ξεχωριστό αυτό τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και απογειώνεται με τους ειλικρινείς στίχους της Σάννυ Μπαλτζή.

[embedded content]

«Όλα Τελειώσαν» – ΜΕΛΙSSES & Τάμτα (No. 18)

Οι ΜΕΛΙSSES συναντούν μουσικά την Τάμτα σε  μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Όλα Τελειώσαν» μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ τους «ΜΕΛISSES DUETS».

Το διαχρονικό τραγούδι παρουσιάζεται τώρα μέσα από τις μοναδικές φωνές του Χρήστου Μάστορα και της Τάμτα, γοητεύοντας από το πρώτο άκουσμα.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ