Ελληνικό Airplay Chart: Στο No. 1 για πρώτη φορά o Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack με το «Τελικά» (45/2021)

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c airplay chart cf83cf84cebf no 1 ceb3ceb9ceb1 cf80cf81cf8ecf84ceb7 cf86cebfcf81ceac o cebacf89cebdcf83cf84
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack στο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής, με απόλυτο σεβασμό προς την ίδια τη μουσική.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα «Τελικά» τους δικαιώνει.

Μέσα σε δύο μήνες από την κυκλοφορία της, η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack έχει ήδη συγκεντρώσει 5,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 2,1 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Τελικά» παίρνει τα ηνία από το «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη, το οποίο είχε συμπληρώσει δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ