Ελληνικό Airplay Chart: Τα 20 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις (03/2021)

ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebacf8c airplay chart cf84ceb1 20 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9ceb1 cebcceb5 cf84ceb9cf82 cf80ceb5cf81ceb9cf83
Ελληνικό Greek Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά η επιτυχία «Σε Ξένο Σώμα» της Έλενας Παπαρίζου, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία της, κατακτώντας συγχρόνως και την κορυφή του μικτού chart.

Το «Σε Ξένο Σώμα» είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι με ιδιαίτερο μουσικό χρώμα που αγγίζει από τις πρώτες νότες του, χάρη στην αίσθηση οικειότητας που εκπέμπει.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου μεταφέρθηκε στις οθόνες μας με ένα συγκλονιστικό video clip που ασχολείται με ένα ευαίσθητο θέμα και αποδίδει με κινηματογραφικό τρόπο την προσωπική ιστορία ενός ανθρώπου που βρίσκεται φυλακισμένος «Σε Ξένο Σώμα».

Να σημειωθεί ότι το «Σε Ξένο Σώμα» είναι ένα από τα τραγούδια του πολυαναμενόμενου άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-vVTnyPHC4Q?feature=oembed&w=696&h=392]

Νέες είσοδοι

«January 8th» – good job nicky (No. 20)

Για πρώτη φορά κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart ο good job nicky, χάρη στο συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με το single «January 8th».

O ταλαντούχος και αινιγματικός 25χρονος καλλιτέχνης, με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, ήρθε να ταράξει τα νερά.

Το καθηλωτικό music video για το «January 8th» σπάει όλα τα ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο views.

Ο good job nicky δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ανοίγοντας τώρα τον δικό του προσωπικό μουσικό δρόμο, που αναφέρεται στις παγκόσμιες τάσεις και φαντάζει εντελώς πρωτότυπος για τα ελληνικά πράγματα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dm-8QNoizXk?feature=oembed&w=696&h=392]

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ