Εμίλια Κλαρκ: Γιατί απέρριψε την πρόταση για στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

ceb5cebcceafcebbceb9ceb1 cebacebbceb1cf81ceba ceb3ceb9ceb1cf84ceaf ceb1cf80ceadcf81cf81ceb9cf88ceb5 cf84ceb7cebd cf80cf81cf8ccf84ceb1
emilia clark ape

Η Εμίλια Κλαρκ, μετά την παρουσία της στο Game Of Thrones, δεν ήθελε να ξαναβρεθεί στην ίδια κατάσταση να την ρωτούν όλοι για τις γυμνές και αισθησιακές σκηνές.

Τους λόγους για τους οποίους έχει απορρίψει πρόταση να υποδυθεί την Αναστάζια Στιλ στην κινηματογραφική σειρά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» εξήγησε σε συνέντευξή της η Εμίλια Κλαρκ.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter» ότι πιστεύει πως η σκηνοθέτιδα της κινηματογραφικής σειράς Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον είναι μία «ιδιοφυία» που είχε ένα «όμορφο» όραμα για την προσαρμογή και την μεταφορά του μπεστ σέλερ της Ε.Λ. Τζέιμς στην μεγάλη οθόνη.

Στη συνέντευξή της αυτή, η Εμίλια Κλαρκ εξήγησε τον λόγο που απέρριψε την πρόταση που δέχτηκε. «Η τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά από την κάμερα στο Game of Thrones ήταν πολύ καιρό πριν και ναι είναι το μόνο ερώτημα που κάνω (αν έχει γυμνό), γιατί είμαι γυναίκα», πρόσθεσε.

«Ήταν κάτι ενοχλητικό σαν κόλαση, με αρρώσταινε και με κούραζε αυτό, αλλά το έκανα για τον χαρακτήρα, δεν το έκανα έτσι γιατί κάποιος ήθελε να πιάνει το στήθος του, για χάρη του Θεού», είπε και πρόσθεσε: «Έτσι αυτό που μου ήρθε πρώτο ήταν: “Δεν μπορώ να το κάνω”. Έκανα το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω και το βάζω στην άκρη…

Δεν υπήρχε περίπτωση οικειοθελώς να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση να με ρωτούν όλοι για τις γυμνές, αισθησιακές σκηνές και να μην μπορώ να ξανακοιτάξω τους άλλους στα μάτια», έχει εξομολογηθεί η Εμίλια Κλαρκ.

Το μυστήριο με το ποτήρι Starbucks στο Game of Thrones

Σε άλλη της συνέντευξη, η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό με το ποτήρι της αλυσίδας καφέ Starbucks σε μία από τις σκηνές του “Game of Thrones”. Όταν η σκηνή είχε βγει στον τηλεοπτικό αέρα είχε προκληθεί… σεισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ήταν οι θαυμαστές της σειράς που κατηγόρησαν την πρωταγωνίστρια Εμίλια Κλαρκ ότι αυτή ήταν η ένοχη.

Η Εμίλια Κλαρκ, όμως, αποκάλυψε τον ένοχο μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον “The Tonight Show”.

“Είχαμε ένα πάρτι πριν τα Emmys πρόσφατα, και ο Κόνλεθ Χιλ, ο οποίος είχε τον ρόλο του άρχοντα Βάρις, και κάθεται δίπλα μου σε εκείνη τη σκηνή, με τραβάει στην άκρη και μου λέει: «Εμίλια έχω να σου πω κάτι. Έχω να σου πω κάτι, αγάπη. Το φλιτζάνι καφέ ήταν δικό μου»”, είπε η Κλαρκ στο Φάλον.

“Ήταν δικό του! Το φλιτζάνι καφέ ήταν του Κόνλεθ. Έτσι μου είπε”, αποκάλυψε η ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Ήταν σαν να έλεγε: «Λυπάμαι αγάπη, δεν είπα τίποτα γιατί νόμιζα ότι οι κάμερες ήταν στραμμένες επάνω σου»”, αποκάλυψε η Εμίλια Κλαρκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ