Εμβόλιο κορονοϊού: Νοσηλεύτρια απαντά σε όσους λένε ότι έγιναν «εμβόλια με φυσιολογικό ορό»

ceb5cebcceb2cf8ccebbceb9cebf cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8acebfcf8d cebdcebfcf83ceb7cebbceb5cf8dcf84cf81ceb9ceb1 ceb1cf80ceb1cebdcf84
facebookemvolio mitsotakis

Η έναρξη των εμβολιασμών στην Ελλάδα έγινε αντικείμενο και θεωριών συνωμοσίας για το εμβόλιο του κορονοϊού

Με αφορμή αυτή η νοσηλεύτρια Ελένη Πετράκα έκανε ανάρτηση στο Facebook απαντώντας σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι «έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό».

«Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος» εξηγεί η κυρία Πετράκα για τις εικόνες που μεταδόθηκαν με τον εμβολιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι «στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ».

«Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να εχετε μαύρα μεσάνυχτα» καταλήγει η νοσηλεύτρια.

Η ανάρτηση της κυρίας Πετράκα έχει ως εξής:

Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω….
“Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο ” λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.

Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Άς ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να εχετε μαύρα μεσάνυχτα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Πότε «κληρώνει» για το άνοιγμα – Τι θα κρίνει το «πρώτο κουδούνι» του 2021

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *