Εντυπωσιακές εικόνες από τη Χειμερινή Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Μονάδων Δ΄ ΣΣ

ceb5cebdcf84cf85cf80cf89cf83ceb9ceb1cebaceadcf82 ceb5ceb9cebacf8ccebdceb5cf82 ceb1cf80cf8c cf84ceb7 cf87ceb5ceb9cebcceb5cf81ceb9cebd
Σε συνθήκες δριμέος ψύχους πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Μονάδων του Δ’ Σώματος Στρατού με τις εικόνες που δημοσίευσε το ΓΕΣ να είναι εντυπωσιακές.

Τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε το ΓΕΣ για να διεξάγει χειμερινή επιχειρησιακή εκπαίδευση. Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού βρέθηκαν σε αρκετά υψηλό υψόμετρο, όπου το δριμύ ψύχος, τα χιόνια και οι δύσβατες περιοχές συνέθεσαν ένα ιδανικό σκηνικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση που είχε σχεδιαστεί.

Το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου, οι Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού έκαναν επιχειρησιακή εκπαίδευση που μεταξύ άλλων περιλάμβανε τακτικές ασκήσεις επιπέδου Μηχανοκίνητης Διμοιρίας, Ουλαμού Μέσων Αρμάτων και Ουλαμού Πυροβολικού, καθώς και εκτέλεση πορειών.

Πέρα από τις πολύ εντυπωσιακές εικόνες, αυτό που έγινε σαφές για ακόμα μια φορά είναι πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό διατηρούν υψηλότατο επίπεδο ετοιμότητας και φρόνημα, όντας έτοιμες να διασφαλίσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη δύσκολη γεωγραφική περιοχή όπου τοποθετείται διαχρονικά η χώρα μας.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 795 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 15 νεκροί σε 24 ώρες, στους 257 οι διασωληνωμένοι

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.