Εξαδάκτυλος για λιανεμπόριο: Μπορεί να λειτουργήσει ελεγχόμενο

ceb5cebeceb1ceb4ceaccebacf84cf85cebbcebfcf82 ceb3ceb9ceb1 cebbceb9ceb1cebdceb5cebccf80cf8ccf81ceb9cebf cebccf80cebfcf81ceb5ceaf cebd
facebookkatastimata1

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος συμμετέχοντας στη συνέντευξη Τύπου Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με θέμα το λιανεμπόριο και αφού νωρίτερα βρισκόταν στη συνεδρίαση της επιτροπής για τον κορονοϊό δήλωσε πως τα μαγαζιά μπορεί να επαναλειτουργήσουν με ασφάλεια.

«Εμείς είμαστε κουρασμένοι και ο ιός ξεκούραστος και μεταλλαγμένος και ξεκούραστος μας κυνηγά. Το λιανεμπόριο ελεγχόμενο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση. Το να έχουμε ανοιχτά τα μικρά μαγαζιά είναι κάτι το οποίο και την οικονομική ανάγκη των νοικοκυριών θα αντιμετωπίσει και τους πολίτες θα βοηθήσει. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν υπάρξει στο παρελθόν δικές μου παρόμοιες τοποθετήσεις. Σύντομα θα μπορέσουμε να αγοράσουμε παπούτσια και ρούχα που σήμερα τα αγοράζουμε μόνο με κούριερ», τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος εν αναμονή της εισήγησης των λοιμωξιολόγων στην κυβέρνηση.

Στην συνεδρίαση ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, επεσήμανε πως πρέπει να ανοίξει άμεσα η αγορά και να στηριχθούν οι επιχειρήσεις με κεφάλαιο κίνησης, ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν το εμπόρευμα που απαιτείται.

«Επιδότηση και στοχευμένη στήριξη είναι απαραίτητη», δήλωσε ο κ. Καφούνης.

ιδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» – Πάνω από 3.000 οι νέες μολύνσεις

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *