Επιβάτες έφαγαν 30 κιλά πορτοκάλια στο αεροδρόμιο σε μισή ώρα για να μην πληρώσουν υπέρβαρο

ceb5cf80ceb9ceb2ceaccf84ceb5cf82 ceadcf86ceb1ceb3ceb1cebd 30 cebaceb9cebbceac cf80cebfcf81cf84cebfcebaceaccebbceb9ceb1 cf83cf84cebf ceb1

Επιβάτες έφαγαν 30 κιλά πορτοκάλια στο αεροδρόμιο σε μισή ώρα για να μην πληρώσουν υπέρβαρο

Μια περίεργη υπόθεση… τσιγκουνιάς στην Κίνα

Τέσσερις άντρες από την Κίνα έφαγαν 30 κιλά πορτοκάλια στο αεροδρόμιο για να μην πληρώσουν παραπάνω για υπέρβαρο αποσκευών.
Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα σε αεροδρόμιο στο Κουμίνγκ, στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, με τους τέσσερις ταξιδιώτες να τρώνε τα 30 κιλά πορτοκάλια σε μόλις 30 λεπτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Global Times, οι τέσσερις άντρες αγόρασαν τα πορτοκάλια έναντι 50 γουάν (6,1 ευρώ) κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην περιοχή.

Καθώς ετοιμάστηκαν να επιβιβαστούν πληροφορήθηκαν ότι θα έπρεπε να πληρώσουν υπέρβαρο 10 γουάν για κάθε κιλό πορτοκάλια, φτάνοντας το συνολικό ποσό στα 300 γουάν (36 ευρώ).
Και μιας και δεν ήθελαν να χρεωθούν παραπάνω, αλλά ούτε και ν’ αφήσουν τα πορτοκάλια, αποφάσισαν να τα φάνε πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

Και οι επιπτώσεις…

Χρειάστηκαν μόλις μισή ώρα να αδειάσουν το κουτί με τα 30 κιλά πορτοκάλια.
Κι ενώ από μόνη της η κατανάλωση 30 κιλών πορτοκαλιών φαντάζει απίστευτος άθλος, οι τέσσερις άντρες είδαν το στόμα τους να γεμίζει πληγές από τα πορτοκάλια, που δεν ήθελαν να ξαναδούν στα μάτια τους.

[embedded content] ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *