Επιστρέφουν «παλιοί» γνώριμοι hackers και hacktivists στο Watch Dogs Legion Bloodline

Έρχεται το νέο μεγάλο expansion για το Watch Dogs Legion, και είναι σίγουρο ότι… αξίζει τα λεφτά του. Ο τίτλος αυτού, Bloodline, και φέρνει ένα reunion κορυφαίων χαρακτήρων από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η υπόθεση θέλει τον Aiden Pearce, τον πρωταγωνιστή hacker του Watch Dogs 1, να αναλαμβάνει μία παράνομη δουλειά επιχειρηματικής κατασκοπείας στο Λονδίνο, με […]

The post Επιστρέφουν «παλιοί» γνώριμοι hackers και hacktivists στο Watch Dogs Legion Bloodline appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86cebfcf85cebd cf80ceb1cebbceb9cebfceaf ceb3cebdcf8ecf81ceb9cebccebfceb9 hackers cebaceb1ceb9 hacktiv
watch dogs legion bloodline

Έρχεται το νέο μεγάλο expansion για το Watch Dogs Legion, και είναι σίγουρο ότι… αξίζει τα λεφτά του. Ο τίτλος αυτού, Bloodline, και φέρνει ένα reunion κορυφαίων χαρακτήρων από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η υπόθεση θέλει τον Aiden Pearce, τον πρωταγωνιστή hacker του Watch Dogs 1, να αναλαμβάνει μία παράνομη δουλειά επιχειρηματικής κατασκοπείας στο Λονδίνο, με σκοπό να κλέψει μία συσκευή που ελέγχει ένα στρατό από ρομπότ.

[embedded content]

Τον ίδιο σκοπό όμως έχει και ο Wrench, ο αγαπημένος μας hacktivist με την «έξυπνη» μάσκα από το Watch Dogs 2, με τη διαφορά ότι εκείνος θέλει με τη δική του κλοπή να ωφελήσει τους πολίτες. Μαζί με τον Aiden επιστρέφει και το χαρακτηριστικό κλομπ του από το πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Wrench έχει τεχνολογία αορατότητας και πιο… φανταχτερά όπλα. Το Bloodlines αποτελεί μέρος του season pass και αναμένεται στις 6 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *