Επιτέλους βόλτες κι εκδρομές: 8 τραγούδια κάνουν το road trip σου αξέχαστο – Pump up the volume!

ceb5cf80ceb9cf84ceadcebbcebfcf85cf82 ceb2cf8ccebbcf84ceb5cf82 cebaceb9 ceb5cebaceb4cf81cebfcebcceadcf82 8 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4

Η μουσική είναι το Α και το Ω σε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εδώ, αλλά δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ευτυχώς όμως, αν έχεις καλή παρέα και υπάρχει ένας με αυτοκίνητο (που είναι και καλός οδηγός φυσικά), μπορείς να κάνεις υπέροχες διακοπές και το road trip να σου μείνει αξέχαστο. Πίστεψέ μας, η χαρά που θα νιώσεις διασχίζοντας έναν δρόμο με εντυπωσιακό φυσικό τοπίο είναι απερίγραπτη.

Ετοίμασε, λοιπόν, το σακίδιο σου, αγόρασε ωραία snacks, και έναν καλό οδικό χάρτη. Μην ξεχάσεις την μουσική όμως… είναι το πιο σημαντικό. Επειδή ένα road trip χωρίς την συνοδεία μουσικής ακούγεται σίγουρα… #not.

on the road summer

Η καλύτερη παρέα!

Υπάρχουν μερικά τραγούδια που φτιάχτηκαν για τέτοιες περιστάσεις. Για παράδειγμα, από μια τέτοια λίστα δεν επιτρέπεται να λείπει η country ή η indie folk μουσική.

Καλό θα ήταν να επιλέξεις ανεβαστικά τραγούδια, ώστε να μην κοιμηθεί ο οδηγός τις δύσκολες βραδινές ώρες, αλλά όχι τόσο ανεβαστικά ώστε να γίνει ένα ξέφρενο πάρτι στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Θα χρειαστείς και μια τσάντα να χωράει τα πάντα! Θα βρεις τέλειες προτάσεις σε αυτό το link. 

Για να σε ξεσηκώσω, συγκέντρωσα οκτώ τραγούδια που εμείς λατρεύουμε να ακούμε στα δικά μας ταξίδια όταν ξεφεύγουμε από τους ρυθμούς της πόλης. Ο προορισμός μπορεί να περιμένει. Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό μερικές φορές…

Εσύ ποια οκτώ τραγούδια θα διάλεγες ως την ιδανική μουσική για roadtrip;

1. Kid Rock – All Summer Long

[embedded content]

2. Vance Joy – Riptide

[embedded content]

3. Ray Charles – Hit The Road Jack

[embedded content]

4. Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

[embedded content]

5. Rihanna – Shut Up And Drive

[embedded content]

6. Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama

[embedded content]

7. Don McLean – American Pie

[embedded content]

8. Tracy Chapman – Fast car

[embedded content]

Φύγαμε; 

ΠΗΓΗ