Επιτέλους η τετραλογία Indiana Jones σε 4K bluray και digital download

ceb5cf80ceb9cf84ceadcebbcebfcf85cf82 ceb7 cf84ceb5cf84cf81ceb1cebbcebfceb3ceafceb1 indiana jones cf83ceb5 4k bluray cebaceb1ceb9 digital download
indiana jones

Η πικρή αλήθεια είναι πως όπου ανακατεύεται ο George Lucas, παρατηρείται μία μεγάλη καθυστέρηση όσον αφορά τα μέσα νέας γενιάς. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Star Wars A New Hope, κυκλοφόρησε σε DVD το 2004, περίπου πέντε χρόνια μετά την καθιέρωση του εν λόγω προτύπου ως το (τότε) κυρίαρχο μέσο. Το ίδιο συνέβη και με το Indiana Jones, όπου η αρχική τριλογία κυκλοφόρησε σε bluray περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα μετά από την δική του καθιέρωση στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας.

[embedded content]

Μαντέψτε τι… ενώ το 4K bluray υφίσταται εδώ και πέντε χρόνια, μόλις τώρα ανακοινώθηκε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ολόκληρη η τετραλογία Indiana Jones σε αυτή την ποιότητα! Σύμφωνα με το διαφημιστικό trailer, οι ταινίες θα διατεθούν τόσο σε δισκάκια όσο και σε ψηφιακή διανομή, και μάλιστα θα είναι συμβατές με το πρότυπο HDR10 για οθόνες και τηλεοράσεις που υποστηρίζουν HDR. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας, η LucasFilm έχει ορίσει τις 8 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *