Εργαζόμενη σε εκκλησία κατηγορεί ιερέα για σεξουαλική επίθεση – Τον έπιασε να βλέπει γκέι πορνό

ceb5cf81ceb3ceb1ceb6cf8ccebcceb5cebdceb7 cf83ceb5 ceb5cebacebacebbceb7cf83ceafceb1 cebaceb1cf84ceb7ceb3cebfcf81ceb5ceaf ceb9ceb5cf81
shutterstock1157322088

Ένας πάστορας και μάλιστα διακεκριμένος ιερωμένος στη Νέα Υόρκη κατηγορείται από μια φύλακα ασφαλείας για σεξουαλική επίθεση, όταν η γυναίκα τον έπιασε να παρακολουθεί γκέι πορνογραφία στο γραφείο του στις 4 Νοεμβρίου.

Η 22χρονη Ashley Gonzalez ήταν μόλις στη δεύτερη μέρα στη δουλειά που είχε πιάσει στην εκκλησία του Μανχάταν, όταν ο ιερωμένος George Rutler έκανε την κίνησή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού News 12.

Η Gonzalez ισχυρίζεται ότι τον έγραψε με το κινητό της να παρακολουθεί πορνό στον υπολογιστή που είχε στο γραφείο του στην εκκλησία και μόλις την είδε, ο Rutler της επιτέθηκε σεξουαλικά.

«Με κοίταξε χαμογελώντας, απέστρεψε το βλέμμα και μετά έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύεται», δήλωσε η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Μετά μου ρίχτηκε επιθετικά και με χάιδεψε σεξουαλικά, επιθετικά, κι εγώ πάλευα να τον ξεκολλήσω από πάνω μου».

Ο πάστορας αρνείται τις κατηγορίες, σε επιστολή που έγραψε στις 20 Νοεμβρίου προς τους ενορίτες του. Μιλά μάλιστα για τα 50 χρόνια που έχει συμπληρώσει στον κλήρο χωρίς ποτέ να έχουν διατυπωθεί εναντίον του αντίστοιχες κατηγορίες.

Όσο οι αρχές της Νέας Υόρκης ερευνούν την υπόθεση, ο Rutler απομακρύνθηκε ωστόσο από την ενορία του, σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *