Ευτύχης Μπλέτσας: Πατέρας για δεύτερη φορά, γέννησε η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη

ceb5cf85cf84cf8dcf87ceb7cf82 cebccf80cebbceadcf84cf83ceb1cf82 cf80ceb1cf84ceadcf81ceb1cf82 ceb3ceb9ceb1 ceb4ceb5cf8dcf84ceb5cf81ceb7
eytyxis mpletsas

Ο γνωστός παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, και δεν μπορεί να κρύψεοι τη χαρά ατου.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο γνωστός παρουσιαστής πλέει τις τελευταίες ώρες σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η μανούλα, δημοσιεύοντας στα social media την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της από το μαιευτήριο.

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα.

Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά.

Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραία. Γίναμε 3 γυναίκες και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα», έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης που ανέβασε στο Instagram ο Ευτύχης Μπλέτσας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ