Εύβοια: Δείτε σε πoια περιοχή στόλισαν Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με δίχτυα

ceb5cf8dceb2cebfceb9ceb1 ceb4ceb5ceafcf84ceb5 cf83ceb5 cf80oceb9ceb1 cf80ceb5cf81ceb9cebfcf87ceae cf83cf84cf8ccebbceb9cf83ceb1cebd
facebookdentro 54

Το δέντρο τοποθετήθηκε σε σημείο δίπλα στη θάλασσα στολισμένο από δίχτυα στην βάση του και οι χριστουγεννιάτικες  μπάλες αντικαταστάθηκαν από κοχύλια.

Την παράσταση κλέβει για άλλη μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το όποιο στο ακουσμά του μας παραπέμπει σε στολίδια και λαμπάκια, πρωτοτυπεί και εντυπωσιάζει για άλλη μια χρονιά με τον στολισμό του καθώς αντικαθιστά τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με δίχτυα και κοχύλια.

Όλοι όσοι βρίσκονται στα Νέα Στύρα στην Εύβοια, μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό δέντρο δίπλα στη θάλασσα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πολιτών.

Τα Νέα Στύρα, είναι παραλιακός οικισμός του δήμου Καρύστου στη Εύβοια. Πέρσι είχαν στολίσει ξανά το συγκεκριμένο δέντρο το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις!

Από το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, την Εύβοια, δεν θα μπορούσε να λείπει το νησιώτικο χαρακτηριστικό ακόμα και από τον στολισμό του δέντρου των Χριστουγέννων.

Πηγή – evima.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *