Ζένια Μπονάτσου: Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της Βλάσση Μπονάτσο

ceb6ceadcebdceb9ceb1 cebccf80cebfcebdceaccf84cf83cebfcf85 ceb4ceb7cebccebfcf83ceafceb5cf85cf83ceb5 cf83cf80ceaccebdceb9ceb5cf82 cf86

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της.

Η κόρη του Βλάσση, Ζένια Μπονάτσου, είναι ένα νέο κορίτσι που προέρχεται από μια οικογένεια με «βαρύ» όνομα στο χώρο του θεάματος.

Έχει όμως αποδείξει αρκετές φορές μέχρι τώρα το ταλέντο της, και τελευταία στο J2US, όπου την είδαμε να είναι ιδιαίτερα καλή τόσο στο τραγούδι όσο και στο act!

Η 23χρονη πλέον Ζένια, εγγονή της μεγάλης μας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, θυμήθηκε τον αγαπημένο της πατέρα Βλάσση, που της λείπει πολύ, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν. Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή στα 54 χρόνια του όταν η Ζένια ήταν μόλις 7 χρονών.

«Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου Βλάσσης Μπονάτσος την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά».

Μου λείπει πολύ»… είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζένια.

Η Ζένια έχει εξομολογηθεί, ότι μπαίνει στο youtube και βλέπει τον μπαμπά της, να τραγουδά αλλά και στις δεκάδες εκπομπές και show που έχει κάνει.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον πατέρα της.

zenia2

zenia2 zenia zenia1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ