Ζέτα Δούκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα στις γυναίκες – «Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά»

ceb6ceadcf84ceb1 ceb4cebfcf8dcebaceb1 cf84cebf cf83cf85ceb3cebacebbcebfcebdceb9cf83cf84ceb9cebacf8c cebcceaecebdcf85cebcceb1 cf83cf84
zeta douka

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα μας δείχνει με υπερηφάνεια την κυτταρίτιδά της, και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες στέλνει η Ζέτα Δούκα, με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Ανέβασε δύο φωτογραφίες από την παραλία, και με αυτές θέλησε η Ζέτα Δούκα να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις διατροφικές διαταραχές που έχει βιώσει και τις ταλαιπωρίες στις οποίες έχει υποβάλλει το σώμα της, πόζαρε με μαγιό δείχνοντάς μας με υπερηφάνεια την κυτταρίτιδά της.

Τις φωτογραφίες αυτές, συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τους εαυτούς μας χωρίς να δίνουμε βάση στις γνώμες των άλλων.

«Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα. Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις. Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα.

Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί, όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια.

Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά! Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει. Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια! Κορίτσια μου, γυναίκες μου, πανέμορφες υπάρξεις μου όλες, ας προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.

Ό,τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ας το βελτιώσουμε χωρίς όμως να περιμένουμε μεσα από αυτό την αποδοχή των άλλων και κυρίως χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή μας…!

Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δε θα καταφέρουμε να αρέσουμε σε όλους, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να είμαστε.

Και πραγματικά δεν πειράζει, δεν είναι εκεί το νόημα. Η ευτυχία είναι αλλού. Είναι στην καλοσύνη και την αγάπη των ανθρώπων που σκέφτονται όμορφα για τον άλλον και κάνουν καλές και χρήσιμες πράξεις για την κοινωνία», έγραψε στο μήυνυμά της η Ζέτα Δούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ