Ζέτα Μακρυπούλια: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές

ceb6ceadcf84ceb1 cebcceb1cebacf81cf85cf80cebfcf8dcebbceb9ceb1 ceb2cf8ccebbcf84ceb1 cf83cf84cebf cebaceadcebdcf84cf81cebf cf84ceb7cf82
makrypoulia 1507 1

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια είναι έτοιμη για… διακοπές, καθώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της εκπομπής που παρουσιάζει.

Έτοιμη για τις διακοπές της είναι η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζέτα Μακρυπούλια ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του “Ρουκ Ζουκ” και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού για τέταρτη σεζόν το “Ρουκ Ζουκ” κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου.

Πλέον, η παρουσιάστρια προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της, τις οποίες θα περάσει μαζί με τους φίλους της, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ζευγάρι πορεύεται μαζί και ευτυχισμένο μέσα στα χρόνια, ωστόσο προτιμάει να κρατάει στη σχέση του χαμηλούς τόνους και να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε στο tlife.gr φωτογραφίες από τη βόλτα της Ζέτας Μακρυπούλια στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ