Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία από τις διακοπές και το τρυφερό μήνυμα

ceb6ceadcf84ceb1 cebcceb1cebacf81cf85cf80cebfcf8dcebbceb9ceb1 cebaceb1ceb9 cebdceafcebacebfcf82 cebccebfcf85cf84cf83ceb9cebdceaccf82
makrypoulia moutsinas

Οι ηθοποιοί και παορυσιατές Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια κάνουν μαζί διακοπές, και δεν μπορούν να κρύψουν πόσο καλά περνάνε…

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια είναι τηλεοπτικοί αντίπαλοι, ωστόσο, εκτός δουλειάς, είναι δυο πολύ καλοί φίλοι που συνεχίζουν να κάνουν παρέα και να περνούν καλά μαζί και στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι δυο ηθοποιοί και παρουσιαστές απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που διοργανώνουν μικρές εξορμήσεις εκτός Αθήνας. Έτσι λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν μαζί ένα μέρος των διακοπών τους.

Από τις διακοπές αυτές μάλιστα ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Αυτό το κορίτσι είναι τόσα πολλά πράγματα για μένα.. είναι κάτι ωραία βραδιά τον χειμώνα, πολλά γέλια, ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις και my spiritual partner..

Εύχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλιά.. Ρε Ζεταααααα? I love you ρε Ζεταααα», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ