Ζευγάρι έχασαν το πρώτο τους παιδί στη γέννα και λίγους μήνες μετά απέκτησαν τετράδυμα

ceb6ceb5cf85ceb3ceaccf81ceb9 ceadcf87ceb1cf83ceb1cebd cf84cebf cf80cf81cf8ecf84cebf cf84cebfcf85cf82 cf80ceb1ceb9ceb4ceaf cf83cf84ceb7

55014 ioli qua1200

55014 ioli qua1200

Ζευγάρι έχασαν το πρώτο τους παιδί στη γέννα και λίγους μήνες μετά απέκτησαν τετράδυμα

Ένα ζευγάρι πέρασε από σαράντα κύμματα μέχρι να γίνουν γονείς. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και επώδυνος αφού το πρώτο τους παιδάκι πέθανε στη γέννα. Αυτό τους διέλυσε ψυχολογικά μέχρι που 4 μήνες μετά, έμαθαν ότι θα αποκτήσουν όχι ένα, αλλά τέσσερα μωράκια.

Η Lorraine Cusack και ο σύζυγός της Johnny Byrne είναι τρισευτυχισμένοι γονείς των υπέροχων τετράδυμων που γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Coombe του Δουβλίνου.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε το σοκ και τη δυσπιστία τους όταν η Lorraine έμεινε έγκυος σε λιγότερο από 4 μήνες από το θάνατο του πρώτου τους μωρού.

Όπως είπε στη Irish Sunday Mirror: «Το αγοράκι μας πέθανε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους.Αυτή η εμπειρία με διέλυσε. Ήταν το πρώτο μας παιδάκι και προσπαθούσαμε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να μείνω έγκυος. Όταν τα καταφέραμε, πραγματικά είχα μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ίδιο και η γέννα. Όταν όμως γεννήθηκε ο μικρός Dylan δεν έκλαψε και καταλάβαμε ότι κάτι πάει λάθος. Λίγο μετά πέθανε.»

Οι συντετριμμένοι γονείς αργότερα ανακάλυψαν ότι το μωρό τους πέθανε από αναρρόφηση μεκονίου και αμνιακού υγρού. Η αναρρόφηση μηκωνίου στους αεραγωγούς του νεογέννητου νεογνού οδηγεί σε εμπλοκή και στη συνέχεια σε φλεγμονώδεις μεταβολές, αναστολή επιφανειοδραστικών ουσιών, αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονική υπέρταση.

Μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία η Lorraine έμεινε πάλι έγκυος και αυτή την φορά την περίμενε μια τεράστια έκπληξη.

Έμεινε έγκυος σε τετράδυμα, 2 αγόρια και 2 κορίτσια και μετά από 9 μήνες γέννησε και είναι όλα υγιή.

Να τους ζήσουν και από εδώ και στο εξής να έχουν μόνο χαρές!

Πηγή : mama365.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *