Ζώδια: Η Σεληνιακή έκλειψη και πόσο επηρεάζει τα οικονομικά

ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb7 cf83ceb5cebbceb7cebdceb9ceb1cebaceae ceadcebacebbceb5ceb9cf88ceb7 cebaceb1ceb9 cf80cf8ccf83cebf ceb5cf80ceb7
asi biliou

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ζώδια. Η Άση Μπήλιου λύνει όλες τις απορίες σας. Τι θα φέρει η Σεληνιακή έκλειψη;

Εν αναμονή της Σεληνιακής έκλειψης – Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19 Νοεμβρίου και η Άση Μπήλιου εξηγεί στο «Stars System» το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 13:00, σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα των ζωδίων.

Το διάστημα των εκλείψεων είναι ρευστό και δημιουργεί ανασφάλειες και εντάσεις στις σχέσεις μας (προσωπικές και επαγγελματικές), ενώ μπορεί να φέρει έξαρση βίας σε κοινωνικό επίπεδο. Επίσης, μπορεί να σχετιστεί με μετεωρολογικές και γεωφυσικές ανωμαλίες.

Η έκλειψη αυτή αφορά ιδιαίτερα τα θέματα της οικονομίας, της ιδιοκτησίας και της περιουσίας και πραγματοποιείται σε μία εβδομάδα γεμάτη όψεις έντασης, όπως στις 17 Νοεμβρίου, που έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις επιδρούν ιδιαίτερα και σε συναισθηματικό επίπεδο και ευνοούν τα ξεκαθαρίσματα και τα κλεισίματα των κύκλων. Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα έχουν κεραυνοβόλους έρωτες και ποιοι απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα ή ρήξεις στις προσωπικές τους σχέσεις και συνεργασίες;

Όλες οι απαντήσεις το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 13:00 στο «Stars System» στο Star.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ