Ζώδια: Οι 3 γυναίκες που μπορεί να οδηγήσουν τους άντρες στην τρέλα..

ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 cebfceb9 3 ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb5cf82 cf80cebfcf85 cebccf80cebfcf81ceb5ceaf cebdceb1 cebfceb4ceb7ceb3ceae

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

zeygari 11

Ορισμένοι άντρες υποστηρίζουν πως μερικές γυναίκες τους οδηγούν στην τρέλα και μάλλον δεν έχουν άδικο. Ειδικά, εάν έμπλεξαν με εκπροσώπους τριών ζωδίων!

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι γεμάτα γοητεία, άκρως σαγηνευτικά, που καταφέρνουν να κερδίζουν με το στιλ και τη χάρη τους, το ενδιαφέρον πολλών αντρών.

 

skeleton

Το φλερτ συνήθως οδηγεί σε σχέση και από εκεί ένας άντρας μπορεί να φτάσει στην τρέλα με τα καμώματά τους! Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος είναι μαζεμένη και ψύχραιμη, δύο χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν πολλούς άντρες. Βέβαια, αυτό που δεν «πιάνουν» οι περισσότεροι από αυτούς είναι πως όταν ακυρωθεί κάτι από το πρόγραμμά τους, όλα τελειώνουν. Η λογική ξεφεύγει και η υστερία ξεκινάει. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί εάν λερώσεις οτιδήποτε μέσα στο σπίτι της. Ως μανιακή με την καθαριότητα, αφού θα σου φωνάξει, θα πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα και θα αρχίσει το τρίψιμο.

 

skeleton

Ζυγός

Η Ζυγίνα μπορεί να είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες του ζωδιακού, ωστόσο, είναι η πιο αναποφάσιστη. Ψάρι ή κρέας; Για καφέ στην παραλία ή στην πλατεία; Οσο και να την ρωτήσεις, θα κάνει 100 ώρες να απαντήσει και στο τέλος τα νεύρα σπάνε! Βέβαια, κάποιοι αυτή την αναποφασιστικότητά της, την βρίσκουν χαριτωμένη.

Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος δεν είναι και πολύ… καλά. Είναι πολύ αντιδραστική και θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Οταν κάτι δεν γίνεται έτσι όπως το θέλει, γίνεται έξαλλη και αρχίζει την ασταμάτητη μίρλα. Μερικές φορές δεν αντέχεται.

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *