Ζώδια: Πώς θα μας επηρεάσει η δεύτερη και τελευταία έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη

ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 cf80cf8ecf82 ceb8ceb1 cebcceb1cf82 ceb5cf80ceb7cf81ceb5ceaccf83ceb5ceb9 ceb7 ceb4ceb5cf8dcf84ceb5cf81ceb7 ceba
asi biliou

Τρία είναι τα καυτά θέματα, που θα αναλύσει η Άση Μπήλιου στο «Stars System» το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 13:00.

Πώς θα μας επηρεάσει η δεύτερη και τελευταία έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4/12 ανά δεκαήμερο ζωδίου, τι πρέπει να προσέξουμε τον Δεκέμβριο και ποιοι θα έχουν την εύνοια της τύχης τη νέα χρονιά, ανάλογα με τον Κλήρο της Τύχης, στον αστρολογικό τους χάρτη.

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου είναι η τελευταία, που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, καθώς ήδη ξεκίνησε ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα διαρκέσει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η συγκεκριμένη έκλειψη στον Τοξότη μάς καλεί να είμαστε ρεαλιστές, να δούμε τη μεγάλη εικόνα, τους μελλοντικούς μας στόχους και τις αλλαγές, που πρέπει να κάνουμε για να τους πραγματοποιήσουμε.

Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη με έντονους κραδασμούς, φανατισμό και αντιπαραθέσεις σε θέματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων, παιδείας, νόμων, ιδεολογίας και θρησκείας.

Το «άγγιγμα» της Ηλιακής έκλειψης στις 4/12 θα δεχτούν κυρίως οι εκπρόσωποι των ζωδίων των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Η Άση Μπήλιου θα εξηγήσει και ποιοι θα έχουν περισσότερη τύχη το 2022, ανάλογα με το ζώδιο που έχουν τον Κλήρο της Τύχης στον αστρολογικό τους χάρτη.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 13:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ