Ηλιάδη για κορονοϊό:«Απίστευτη εξάντληση, δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόλλησα»

ceb7cebbceb9ceacceb4ceb7 ceb3ceb9ceb1 cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8acf8cceb1cf80ceafcf83cf84ceb5cf85cf84ceb7 ceb5cebeceaccebdcf84

Live News: Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, εμφανίστηκε μέσω skype η Αγγελική Ηλιάδη το απόγευμα της Πέμπτης (27/8).

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε 14ημερη καραντίνα καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό πριν από λίγα 24ωρα, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τα social media.

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αρρώστιας, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ήταν αρκετά δύσπιστη πριν για τον κορονοϊό.

«Πιστεύω ότι ο ιός σε μένα ξεκίνησε περίπου στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση, είπε αρχικά.

aggelikiiliadi 3

«Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλήσα», συνέχισε.

«Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ κ. Ευαγγελάτε και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε», κατέληξε.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ