Ηλιάνα Αραβή: Η αντίδραση της ηθοποιού μετά τη συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη

ceb7cebbceb9ceaccebdceb1 ceb1cf81ceb1ceb2ceae ceb7 ceb1cebdcf84ceafceb4cf81ceb1cf83ceb7 cf84ceb7cf82 ceb7ceb8cebfcf80cebfceb9cebfcf8d
xaikalis aravi

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη μετέφεραν στην εκπομπή τους την πρώτη αντίδραση της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Μέσα από τις εκπομπές τους, μετέφεραν την αντίδραση της ηθοποιού, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ Tατουάζ. Το πρωί του Σαββάτου η ηθοποιός κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τον Παύλο Χαϊκάλη για παρενόχληση την περίοδο που εκείνη ήταν ακόμη φοιτήτρια και εκείνος καθηγητής στη συγκεκριμένη σχολή.

Την Κυριακή, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή, και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε εν μέρει όσα είχε πει την προηγούμενη μέρα η Ηλιάνα Αραβή.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, πάντως, υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και σαν “άντρας παλαιάς κοπής” προσπάθησε να διεκδικήσει την κοπέλα που τον ενδιέφερε. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να ζητήσει “συγγνώμη” από την Ηλιάνα.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, μετά την προβολή του βίντεο με όσα συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανέφερε ότι επικοινώνησε εκ νέου με την ηθοποιό, η οποία δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω, και πως θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τις νέες καταγγελίες που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

[embedded content]

Με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως σε επικοινωνία που είχε με την Ηλιάνα Αραβή, εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω και πως θα προχωρήσει κανονικά στην καταγγελία στο ΣΕΗ σε βάρος του ηθοποιού.

ΠΗΓΗ