Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με μπικίνι και ανεβάζει ξανά το θερμόμετρο

ceb7cebbceb9ceaccebdceb1 cf80ceb1cf80ceb1ceb3ceb5cf89cf81ceb3ceafcebfcf85 cf80cebfceb6ceaccf81ceb5ceb9 cebcceb5 cebccf80ceb9cebaceaf
iliana papageorgiou1

Μετά από μια πραγματικά δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, η Ηλιάνα Παπαγωεργίου είχε πραγματικά ανάγκη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθεί να αλλάξει παραστάσεις και να… γεμίσει τις μπαταρίες ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Μετά την ολοκλήρωση του Pop Up για τη φετινή σεζόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάζεψε βαλίτσες και ξεκίνησε κατευθείαν τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Άλλωστε μετά από μια δύσκολη χρονιά – τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο – η παρουσιάστρια και μοντέλο είχε πραγματικά ανάγκη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως επέλεξε την Μύκονο για τις καυτές μέρες του Ιούλη, καθώς εκεί μένει η αδερφή της με την ανιψιά της, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Η παρουσιάστρια ανέβασε και τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, όπου ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα… ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ