Ημερίδα με θέμα: «Τεχνολογίες και εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & Υδρογόνου»

ceb7cebcceb5cf81ceafceb4ceb1 cebcceb5 ceb8ceadcebcceb1 cf84ceb5cf87cebdcebfcebbcebfceb3ceafceb5cf82 cebaceb1ceb9 ceb5cf86ceb1cf81

Undfdstitled

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες και εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) & Υδρογόνου», διοργανώνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, στις 11:00 π.μ – 12:30 μ.μ. η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υδρογόνου Κύπρου (ΣΥΚ).

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί ο συνδυασμός των τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με τις Τεχνολογίες Υδρογόνου και τις πιθανές εφαρμογές τους, οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα, όπως επίσης και το έγγραφο πολιτικής που ετοιμάστηκε από το Ινστιτούτο Κύπρου για την προώθηση του Υδρογόνου. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Κύριοι Ομιλητές θα είναι ο Δρ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick, ο Κύριος Γιώργος Παρτασίδης, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου και ο Δρ. Νέστωρ Φυλακτός, Ερευνητής του Ινστιτούτου Κύπρου.

Δηλώσεις συμμετοχής (η συμμετοχή είναι δωρεάν)  θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 14 Ιουνίου 2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/BKJsrpGx9FzSa73y6

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *