ΗΠΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε αστυνομικό – Η συγκλονιστική στιγμή της επίθεσης

ceb7cf80ceb1 ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1 cebcceb1cf87ceb1ceafcf81cf89cf83ceb5 ceb1cf83cf84cf85cebdcebfcebcceb9cebacf8c ceb7 cf83
facebookUSA

Για άγνωστο λόγο η γυναίκα επιτέθηκε στο νεαρό αστυνομικό.

Τη σοκαριστική στιγμή που μια νεαρή γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε βοηθό σερίφη που ερευνούσε ένα τροχαίο, τραυματίζοντάς τον στην καρωτίδα καταγράφει βίντεο από τη στολή του 22χρονου άνδρα που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Σερίφη της Κομητείας Σεντ Λούσι στην ανατολική ακτή της Φλόριντα.

Σύμφωνα με την Independent, ο βοηθός σερίφη Κόουντι Κολαντζέλο εκλήθη στη σημείο ενός τροχαίου ατυχήματος με ανατροπή οχήματος στις 23.00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν όμως έφτασε εκεί το αυτοκίνητο ήταν άδειο. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στον 22χρονο άνδρα ότι η οδηγός, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 21χρονη Λέια Μισέλ Ντέι, εγκατέλειψε το αμάξι της και έτρεξε προς την ακτή.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο 22χρονος εμφανίζεται να κατεβαίνει κάποια σκαλιά πλησιάζοντας την κλαμένη γυναίκα, η οποία περπατούσε πάνω κάτω, κοντά στο νερό. «Τι σου συμβαίνει» ρωτά τη νεαρή η βοηθός σερίφη βλέποντάς την σε αυτήν την κατάσταση. «Δεν ξέρω» του απαντά εκείνη.

«Ήσουν μόλις σε ένα τροχαίο;» συνεχίζει αυτός και η κοπέλα αρχίζει να απομακρύνεται. Ο βοηθός σερίφη της λέει να σταματήσει και την πλησιάζει, ζητώντας της να ανέβει τα σκαλιά για να απομακρυνθούν από το νερό. «Δεν θέλω, φοβάμαι» ακούγεται να λέει η γυναίκα, προτού συμμορφωθεί τελικά με το αίτημα του 22χρονου και αρχίσει να ανεβαίνει τις σκάλες. Ξαφνικά όμως, γυρνάει απότομα και μαχαιρώνει τον Κολαντζέλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, από την επίθεση τραυματίστηκε – ευτυχώς επιφανειακά – η καρωτίδα του βοηθού σερίφη. Στη συνέχεια, η Ντέι τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση και η μία σφαίρα που της έριξε με το όπλο του ο 22χρονος δεν την πέτυχε. Ασκώντας πίεση στο τραύμα του, ο Κολαντζέλο άρχισε να ακολουθεί τη δράστιδα καλώντας παράλληλα βοήθεια με τον ασύρματο. Αργότερα η Ντέι εντοπίστηκε και συνελήφθη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.