Η Άσπα κάνει «Στάχτη» το TikTok με το viral τραγούδι της

ceb7 ceaccf83cf80ceb1 cebaceaccebdceb5ceb9 cf83cf84ceaccf87cf84ceb7 cf84cebf tiktok cebcceb5 cf84cebf viral cf84cf81ceb1ceb3cebf
Aspa 15622023184

Η Άσπα έχει κάνει «Στάχτη» το TikTok με τη νέα μεγάλη λαϊκή επιτυχία των τελευταίων ημερών.

Η Άσπα κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι που έγινε viral στο TikTok.

«Δε με νοιάζει πια πού γυρνάς και τα βράδια αν μια άλλη φιλάς / Δε με νοιάζει πώς τα περνάς, δεν αντέχω άλλο να με πονάς»

Με αυτούς τους στίχους και ένα απόσπασμα μόλις 17 δευτερολέπτων, η Άσπα έβαλε «φωτιά» στο TikTok.

Η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok ένα απόσπασμα από το πρώτο single της «Στάχτη» πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα και προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες της πλατφόρμας.

Το «Στάχτη» κατέγραψεμέσα σε λίγες ημέρες περισσότερες από 5.000 αναδημοσιεύσεις.

Με την ιδιαίτερη της φωνή και τη χαρακτηριστική χροιά της, η Άσπα κέρδισε αμέσως το κοινό, το οποίο ξεκίνησε να μοιράζεται στα social του το απόσπασμα, ζητώντας μανιωδώς να ακούσει ολόκληρο το τραγούδι.

Η στιγμή για να γίνουν όλα… «Στάχτη» έφτασε.

Η νέα μεγάλη λαϊκή επιτυχία των ημερών κυκλοφόρησε συνοδευόμενη από ένα πανέμορφο music video σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Το τραγούδι υπογράφει στους στίχους και στη μουσική ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος έχει συνυπογράψει μαζί με την Daphne Lawrence και το mega hit των τελευταίων μηνών «Αμαρτίες» της επίσης πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας.

Την εκτελεστική παραγωγή ανέλαβε Mike Stathakis.

Το νέο single «Στάχτη» της Άσπας κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ