Η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε στο «The Voice» το νέο τραγούδι «Αναμονή»

ceb7 ceadcebbceb5cebdceb1 cf80ceb1cf80ceb1cf81ceafceb6cebfcf85 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceafceb1cf83ceb5 cf83cf84cebf the voice

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε στο «The Voice» ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της.

Η Έλενα Παπαρίζου έφερε τις μουσικές «Αποχρώσεις» της στη σκηνή του «The Voice of Greece» και σαγήνευσε το τηλεοπτικό κοινό με τη μοναδική ερμηνεία της.

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, η Ελληνίδα ντίβα της pop παρουσίασε κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου των live Cross Battles του «The Voice of Greece» ένα από το ολοκαίνουργια τραγούδια του νέου άλμπουμ της «Αποχρώσεις» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο δέκατος προσωπικός δίσκος της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί από σήμερα από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα καταστήματα δίσκων τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming.

Έλενα Παπαρίζου - Αποχρώσεις

Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε στη σκηνή του «The Voice of Greece» για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι «Αναμονή», με το οποίο κλείνει το άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Το «Αναμονή» είναι ένα κομμάτι με λιτή ενορχήστρωση, γεμάτο, όμως, με συναίσθημα και πάθος.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, μέλη των οποίων είναι οι Παύλος Μανώλης, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιος Ράμος.

«Εύχομαι να δώσω πάρα πολλές “Αποχρώσεις” στον κόσμο αυτή την περίοδο, όχι μόνο εγώ αλλά όσοι εργαστήκαμε σε αυτό το CD», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου από το stage του «The Voice of Greece» σχετικά με τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jYz0TTDL71M?feature=oembed&w=696&h=392]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ