Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε στα billboards της Times Square στη Νέα Υόρκη

ceb7 ceadcebbceb5cebdceb1 cf84cf83ceb1ceb3cebacf81ceb9cebdcebfcf8d ceb5cebccf86ceb1cebdceafcf83cf84ceb7cebaceb5 cf83cf84ceb1 billboards

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.

Για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα σύνορα η Έλενα Τσαγκρινού.

Περίπου ένα μήνα αφότου εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «El Diablo», εμφανίστηκε σε μία από τις διαφημιστικές πινακίδες στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η νέα διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς μέσω της Panik Records, η Έλενα Τσαγκρινού έγινε η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist «Equal Global» στο Spotify.

8614dd5b 90b7 7748 b84b 53e3797949fe

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι στην playlist με το «El Diablo», το οποίο συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube ανά την Ευρώπη, μετρώντας πάνω από 12 εκατομμύρια streams και περισσότερα από 22 εκατομμύρια views.

Το «El Diablo» εμφανίστηκε επίσης στο Top 10 της λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια παγκοσμίως τις ημέρες του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.
Συγχρόνως η Έλενα Τσαγκρινού πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την «Equal Greece» και η φωτογραφία της κοσμεί το εξώφυλλο της λίστας.

Η παρουσία της Έλενας Τσαγκρινού στην Times Square έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας για την τραγουδίστρια.

Παράλληλα η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζει το καινούργιο της τραγούδι, ένα ντουέτο με τον ταλαντούχο νέο τραγουδιστή Δημήτρη Ταταράκη με τίτλο «Η Ζωή Συνεχίζεται», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ