Η αστυνομία διέλυσε εκδήλωση του Maluma στο Μαϊάμι λόγω συνωστισμού

ceb7 ceb1cf83cf84cf85cebdcebfcebcceafceb1 ceb4ceb9ceadcebbcf85cf83ceb5 ceb5cebaceb4ceaecebbcf89cf83ceb7 cf84cebfcf85 maluma cf83cf84cebf
Maluma Miami GettyImages 1230936577

Ο Maluma προκάλεσε αναστάτωση στην πόλη του Μαϊάμι.

Η αστυνομία του Μαϊάμι διέλυσε το πλήθος εκατοντάδων ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί στην πόλη για να συναντήσει τον Maluma.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κολομβιανός τραγουδιστής ενθάρρυνε μέσω Instagram τους θαυμαστές του να περάσουν από μία pop-up γκαλερί στη γειτονιά του Wynwood για να τους χαιρετήσει, τονίζοντας ότι πρέπει να φορούν μάσκες στην εκδήλωση.

Ο Maluma επισκέφτηκε την pop-up γκαλερί στο Μαϊάμι της Φλόριντα στις 2 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ του «#7DJ» (7 Días en Jamaica) που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες νωρίτερα.

Παρά την έκκληση του τραγουδιστή στο κοινό να φορέσει μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό, η κατάσταση ξέφυγε πολύ γρήγορα, καθώς ο συνωστισμός αποδείχθηκε αναπόφευκτος.

Σύμφωνα με το NBC Miami, η αστυνομία επενέβη στην εκδήλωση και απομάκρυνε τον κόσμο, λόγω παραβίασης των τοπικών εντολών έκτακτης ανάγκης για τον COVID-19.

Ο Maluma μίλησε στο Reuters για την εκδήλωση που πήρε απρόσμενη τροπή.

«Ήταν υπέροχο, είχα αυτή τη στιγμή με τους θαυμαστές μου, μου λείπουν πραγματικά πολύ. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω: Μου λείπουν οι θαυμαστές μου, μου λείπει να κάνω περιοδεία», είπε.

«Η αστυνομία ήρθε εκεί επειδή υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι… Όταν αυτό με τον COVID τελειώσει, θέλω μόνο να πάω σε περιοδεία και να μοιραστώ αυτό το άλμπουμ με τους θαυμαστές μου», συνέχισε.

Ο Maluma μοιράστηκε επίσης πολλά στιγμιότυπα από την αυτοσχέδια εκδήλωση στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram. Μεταξύ τους ένα βίντεο στο οποίο χαιρετά τους θαυμαστές του από την ηλιοροφή ενός αυτοκινήτου καθώς περνούσε από το δρόμο.

ΠΗΓΗ