Η Βικτωρία Λουπάκου Νέα Marketing Manager της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο

ceb7 ceb2ceb9cebacf84cf89cf81ceafceb1 cebbcebfcf85cf80ceaccebacebfcf85 cebdceadceb1 marketing manager cf84ceb7cf82 lenovo ceb3ceb9ceb1 ceb5cebb

Η Lenovo ανακοινώνει νέα Marketing Manager Ελλάδας και Κύπρου. H Βικτωρία Λουπάκου, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της στρατηγικής του brand στις δύο αυτές αγορές.

Biktoria

Η Βικτωρία Λουπάκου προέρχεται από τον χώρο της διαφήμισης, έχοντας εργαστεί σε υψηλές θέσεις σε μεγάλες διαφημίστηκες εταιρίες όπως: Solid Havas, Spot Thompson, Fortune, DDB Athens, όπου διαχειρίζονταν μεγάλους λογαριασμούς όπως: Τράπεζα Πειραιώς, Public, L’Oreal Laboratories, Alpha Bank, Wind, Unilever, Sony Ericsson, Vodafone & Cosmote, Eurobank.

Ο Παναγιώτης Μακρυνιώτης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Βικτωρία στην οικογένεια της Lenovo, μία κίνηση που συμβαδίζει με την γενικότερη στρατηγική της εταιρείας για επένδυση σε καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, με σκοπό τη διατήρηση και την περαιτέρω ανάπτυξή της ηγετικής θέσης της Lenovo στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.»

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *