Η Βουλή στέλνει στον Εισαγγελέα φάκελο για Φουρθιώτη: Ζήτησε διαπίστευση με πλαστή ταυτότητα

ceb7 ceb2cebfcf85cebbceae cf83cf84ceadcebbcebdceb5ceb9 cf83cf84cebfcebd ceb5ceb9cf83ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceadceb1 cf86ceaccebaceb5cebb
facebookmenios fourthiotis

Στον εισαγγελέα στέλνει φάκελο και η Βουλή για τον Μένιο Φουρθιώτη, προκειμένου να διερευνήσει την ύπαρξη ποινικού αδικήματος που αφορά σε πλαστότητα εγγράφου που κατάθεσε.

Ειδικότερα, η υπόθεση προέκυψε όταν πριν από περίπου 1,5 μήνα ο παρουσιαστής αιτήθηκε διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη παρουσιάζοντας όμως πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Αρχικά υπήρξε σκέψη για υποβολή ερωτήματος στην ΕΣΗΕΑ σχετικά με το εάν είναι πράγματι μέλος της ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αλλά μετά την ανακοίνωση της Ένωσης για προσφυγή στην Εισαγγελία για το θέμα Φουρθιώτη, αποφάσισαν να παραλείψουν το βημα αυτό και να απευθυνθούν απευθείας στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση:

«Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου – Γεωργίου Φουρθιώτη για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: 60χρονος με κορονοϊό αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *