Η Γιάννα Βασιλείου παρουσιάζει το άλμπουμ «Live @ Sierra»

ceb7 ceb3ceb9ceaccebdcebdceb1 ceb2ceb1cf83ceb9cebbceb5ceafcebfcf85 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf ceaccebbcebc
yanna vasileiou live at sierra 1535536

Η Γιάννα Βασιλείου ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της μερικά από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια.

Η Γιάννα Βασιλείου παρουσιάζει το άλμπουμ «Live @ Sierra», το οποίο περιέχει 12 αγαπημένα τραγούδια σε μοναδικές ζωντανές ηχογραφήσεις και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Η χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια συγκέντρωσε σε ένα άλμπουμ τις ξεχωριστές μουσικές στιγμές που χάρισε πρώτη στο κοινό μέσα από τo κανάλι της στο ΥouTube, αντιλαμβανόμενη από πολύ νωρίς την ανάγκη του κόσμου, αλλά και της ίδιας για νέους τρόπους επικοινωνίας.

Με βασικό στόχο να μας κάνει να βιώσουμε ξανά τις συναυλιακές συνθήκες, οι οποίες έχουν παγώσει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, έκλεψε τελικά τις εντυπώσεις με μία σειρά live ηχογραφήσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο θρυλικό studio Sierra, συνοδεία σπουδαίων και καταξιωμένων μουσικών.

Στο «Live @ Sierra», η Γιάννα Βασιλείου ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της μερικά από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, όπως τα «Εγώ Σ’ Αγάπησα Εδώ», «Οδός Ονείρων», «Η Ταμπακιέρα», «Ο Κόσμος Που Αλλάζει», «Ederlezi», «Τα Χάρτινα» και «Γκιουλμπαχάρ», καθώς και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως η επιτυχία «Έλα Μάτια Μου».

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Special guest ο βιρτουόζος των παραδοσιακών οργάνων Θωμάς Κωνσταντίνου.

Την παραγωγή και καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Λευτέρης Παπαδάκης.

Έπαιξαν οι μουσικοί Νίκος Σταδιάτης (ακορντεόν, φωνητικά), Vahan Galstyan (πνευστά), Κωστής Πυρένης (κιθάρες, φωνητικά), Δημήτρης Σεβδαλής (πιάνο, keyboards, hammond), Γιώργος Κωστόπουλος (μπάσο) και Σωτήρης Μαυρονάσιος (τύμπανα).

ΠΗΓΗ