Η γυναίκα μου πάει μαζί μου μόνο όταν πίνει

ceb7 ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1 cebccebfcf85 cf80ceacceb5ceb9 cebcceb1ceb6ceaf cebccebfcf85 cebccf8ccebdcebf cf8ccf84ceb1cebd cf80ceaf

0120 women alcohol 1000x655 e1574937349318

0120 women alcohol 1000x655 e1574937349318

Η γυναίκα μου πάει μαζί μου μόνο όταν πίνει

Είμαι 32 ετών και η γυναίκα μου 30. Είμαστε παντρεμένοι 5 χρόνια και για να είμαι ειλικρινής η σεξουαλική μας ζωή ήταν και είναι κάπως «παράξενη». Δυστυχώς όσο περίεργο και να σας ακούγεται, το αν θα κάνουμε σεξ ή όχι εξαρτάται από το αν έχει πιει ή όχι. Θα μου πείτε τι εννοώ.

Η γυναίκα μου αν δεν πιει αλκοόλ, δεν δέχεται να κάνουμε σεξ. Αγαπιόμαστε πολύ και σαν ζευγάρι τα βρίσκουμε μεταξύ μας και τα πάμε καλά, αλλά το σεξ εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν δεν κατεβάσει πρώτα μερικά ποτήρια κρασί να «κάνει» κεφάλι, λίγη βότκα ή κανα δυο ουισκάκια, όσο και να την παρακαλάω δεν θα κάνουμε σεξ. Όταν όμως πίνει, ακολουθεί το καλύτερο σεξ που μπορεί να κάνει άνθρωπος. Προσωπικά θα έπινα 7 φορές την εβδομάδα αν αυτό σήμαινε ότι θα κάνει σεξ μαζί μου.

Άργησα να καταλάβω ότι το αλκοόλ αποτελεί βασικό παράγοντα της σεξουαλικής ζωής μας και όταν το συνειδητοποίησα το συζήτησα μαζί της, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές από τότε, μου έχει ζητήσει συγγνώμη πάλι άπειρες φορές και μου έχει πει ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει και να κάνουμε σεξ όταν θα είναι και νηφάλια, αλλά το επόμενο πρωί ξεχνάει όλα όσα είπαμε και κάνει τα ίδια.

Θέλω μία φυσιολογική και υγιή σεξουαλική σχέση με τη γυναίκα μου, αλλά δεν ξέρω αν θα το πετύχω ποτέ. Θέλω να βγάλω το αλκοόλ από τη μέση και να δεχτεί να κάνει σεξ μαζί μου επειδή με αγαπάει και το θέλει και όχι επειδή της αλλάζει τη διάθεση το αλκοόλ. Είναι λες και το κάνει με το ζόρι ή έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Δεν θέλω το σεξ μαζί μου να είναι σαν καταναγκαστικό έργο ούτε θέλω να μεθάει και να μη θυμάται μετά τι κάναμε. Τόσο χάλια είμαι πια στο σεξ;

Παναγιώτης

Πηγή : singleparent.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *