Η Δανάη Μιχαλάκη απαντάει για τον γάμο με τον Γιώργο Παπαγεωργίου που δεν έγινε

ceb7 ceb4ceb1cebdceacceb7 cebcceb9cf87ceb1cebbceaccebaceb7 ceb1cf80ceb1cebdcf84ceacceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd ceb3ceaccebccebf

Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται μέσα από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“.

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου είναι δίχως αμφιβολία δύο από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς κυκλοφόρησε η είδηση ότι παντρεύονται, και τα τελευταία 24ωφρα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μπορεί στην εκπομπή “Το Πρωινό” να επέμεναν ότι ο γάμος τους θα γίνει την Παρασκευή 04/06 στη Σύρο, ωστόσο αυτός δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα, η Δανάη Μιχαλάκη, το απόγευμα της Παρασκευής, βρισκόταν στο θέατρο για τις πρόβες της παράστασης “Σεσουάρ για Δολοφόνους”, αντί να γλεντάει στο νησί μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται μέσα από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“.

Η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου επικοινώνησε με τη Δανάη Μιχαλάκη και εκείνη έδειξε ενοχλημένη με όσα ακούστηκαν για τη σχέση της.

«Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό ζήτημα και δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ