Η Ελένη Φουρέιρα «εξαφάνισε» τα μοντέλα του GNTM 4 – Οι φωτογραφίες στο Instagram

ceb7 ceb5cebbceadcebdceb7 cf86cebfcf85cf81ceadceb9cf81ceb1 ceb5cebeceb1cf86ceaccebdceb9cf83ceb5 cf84ceb1 cebccebfcebdcf84cead
foureira

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρείρα, με μία εκρητκική εμφάνιση στο GNTM 4… εξαφάνισε από το κάδρο τα μοντέλα του διαγωνισμού ομορφιάς.

Η Ελένη Φουρέιρα, με την εμφάνισή της, έβαλε φωτιά στο GNTM 4. Με το μότο του σχεδιαστή να είναι η ελευθερία της έκφρασης, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 κλήθηκαν να αναδείξουν τα ρούχα με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες τους στο φακό του Mike Tsitas.

Οι αγαπημένες επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα ξεσήκωασν τους κριτές, που παρακολουθούσαν με… ανοιχτό το στόμα αυτό το fashion υπερθέαμα,

Η πετυχημένη pop star εμφανίστηκε στο GNTM και προκάλεσε… πανικό επί σκηνής.

Οι διαγωνιζόμενοι ξετρελάθηκαν στην πρώτη τους συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα, την οποία είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν λίγα λεπτά πριν ανέβουν στη σκηνή.

Εκθαμβωτική η Ελένη Φουρέιρα στο stage με τα υποψήφια top models να ανεβαίνουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου.

Το catwalk ξεκίνησε και τα υποψήφια μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα ενώ η Ελένη Φουρέιρα τραγουδούσε.

Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα μαύρο σέξι φόρεμα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Φουρέιρα, με την εμφάνισή της, επισκίασε όλους τους διαγωνιζόμενους…

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ