«Η Εποχή του Θερισμού»: Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια livestream συναυλία από το «Vox»

ceb7 ceb5cf80cebfcf87ceae cf84cebfcf85 ceb8ceb5cf81ceb9cf83cebccebfcf8d ceb7 cebdceb1cf84ceaccf83cf83ceb1 cebccf80cebfcf86ceaf

ep%20tou%20therismou%20post%20F

Mια μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για πρώτη φορά το άλμπουμ τους «Η Εποχή του Θερισμού».

Μία μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream από τη σκηνή του «Vox».

«Όταν φτιάχναμε την “Εποχή του Θερισμού”, μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική», δηλώνουν οι συντελεστές.

«Από την πρώτη στιγμή δε σταματούσαμε να σκεφτόμαστε τον τρόπο να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό της αίσθημα. Όταν οι πρωτόγνωρες συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια μας, αποφασίσαμε να το δούμε ως μια νέα πρόσκληση και να εκμεταλλευτούμε τα καινούργια δεδομένα, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα έσπαγε τη σύμβαση ενός απλού live», συνεχίζουν.

«Βάλαμε λοιπόν τους ωραίους τρελούς της ομάδας μας στο παιχνίδι και, παρακάμπτοντας την επιβεβλημένη απόσταση, δημιουργήσαμε για σας μια exclusive online performance, ένα αυτόνομο καλλιτεχνικό γεγονός φτιαγμένο με ειδικούς όρους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες μιας ταυτόχρονης μετάδοσης», αναφέρουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Νατάσσα Μποφίλιου

Ο χώρος: η ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του «VOX», που θα φιλοξενήσει την παράσταση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο χρόνος: Η Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η τελευταία Κυριακή του χειμώνα, σαν υπόσχεση μιας Άνοιξης που όλοι περιμένουμε.

Το αποτέλεσμα; Μια ολοκαίνουρια εμπειρία που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

«Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα το λέγαμε τόσο σύντομα, όμως είναι επίσημο: Η “Εποχή του Θερισμού” ξεκινά», σημειώνει η δημιουργική τριάδα.

Πληροφορίες

Τα εισιτήρια για την παράσταση «Η Εποχή του Θερισμού» στοιχίζουν 14,90€
ανά κωδικό.

Έως τις 8/2 μπορείτε να τα αγοράσετε στην τιμή των 10.90 (early bird).

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω του viva.gr.

H παράσταση θα μεταδοθεί την Κυριακή 28/2/21 στις 21.00 ώρα Ελλάδας και θα είναι διαθέσιμη on demand μέχρι τη Δευτέρα 1/3/21 στις 23.59 ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να συντονιστείτε 15 λεπτά νωρίτερα για ένα δωρεάν pre-show behind the scenes,  λίγο πριν ανάψουν τα φώτα και ακουστεί η πρώτη νότα στη σκηνή.
ΠΗΓΗ