Η ερώτηση στους χρήστες του Twitter από τον Έλον Μασκ, ο οποίος έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του μέσου

Ο Έλον Μασκ έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, αγοράζοντας ποσοστού 9,2% του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Inc ανάρτησε μία δημοσκόπηση στο Twitter ρωτώντας τους χρήστες, αν επιθυμούν ένα πλήκτρο για την επεξεργασία (edit) περιεχομένου στο Twitter. «Επιθυμείτε ένα πλήκτρο επεξεργασίας;» ρώτησε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του στο Twitter. Απαντώντας στην ανάρτηση του Έλον Μασκ, ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Παράγκ Αγκραουάλ ανέφερε σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συνέπειες από τη δημοσκόπηση αυτή θα είναι σημαντικές. «Παρακαλώ ψηφίστε προσεχτικά», τόνισε ο ίδιος. Την 1η Απριλίου το Twitter ανάρτησε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του, ανακοινώνοντας ότι εργάζεται για τη «λειτουργία επεξεργασίας» που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σε ερώτηση για το αν η ανάρτησή της αυτή ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, η εταιρία είχε απαντήσει: «Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ή να το αρνηθούμε, […] ΠΗΓΗ

ceb7 ceb5cf81cf8ecf84ceb7cf83ceb7 cf83cf84cebfcf85cf82 cf87cf81ceaecf83cf84ceb5cf82 cf84cebfcf85 twitter ceb1cf80cf8c cf84cebfcebd cead

Ο Έλον Μασκ έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, αγοράζοντας ποσοστού 9,2% του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Inc ανάρτησε μία δημοσκόπηση στο Twitter ρωτώντας τους χρήστες, αν επιθυμούν ένα πλήκτρο για την επεξεργασία (edit) περιεχομένου στο Twitter.

«Επιθυμείτε ένα πλήκτρο επεξεργασίας;» ρώτησε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του στο Twitter.

Απαντώντας στην ανάρτηση του Έλον Μασκ, ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Παράγκ Αγκραουάλ ανέφερε σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συνέπειες από τη δημοσκόπηση αυτή θα είναι σημαντικές. «Παρακαλώ ψηφίστε προσεχτικά», τόνισε ο ίδιος.

Την 1η Απριλίου το Twitter ανάρτησε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του, ανακοινώνοντας ότι εργάζεται για τη «λειτουργία επεξεργασίας» που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έλον Μασκ
Η ερώτηση στους χρήστες του Twitter από τον Έλον Μασκ, ο οποίος έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του μέσου 4

Σε ερώτηση για το αν η ανάρτησή της αυτή ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, η εταιρία είχε απαντήσει: «Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ή να το αρνηθούμε, αλλά ενδέχεται να επεξεργαστούμε την ανάρτησή μας αργότερα».

twitterΠΗΓΗ