Η Ζέτα Δούκα έκανε το εμβόλιο και αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό

ceb7 ceb6ceadcf84ceb1 ceb4cebfcf8dcebaceb1 ceadcebaceb1cebdceb5 cf84cebf ceb5cebcceb2cf8ccebbceb9cebf cebaceb1ceb9 ceb1cf80cebfcebaceac

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, όπως αποκάλυψε, έκανε μια μόνο δόση από το εμβόλιο καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα, και το γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media, αλλά προχώρησε και σε μία απκάλυψη. Η Ζέτα Δούκα, στην ανάρτησή της, αναφέει ότι τον Φεβρουάριο νόσησε από τον κορονοϊό, και μάλιστα δεν το πέρασε ανώδυνα, καθώς τα συμπτώματα ήταν έντονα.

Όπως έγραψε μάλιστα στην ανάρτησή της η Ζέτα Δούκα, η ίδια βίωσε την κορονοϊό αρκετά επώδυνα αφού είχε έντονα συμπτώματα και προέτρεψε όλους να κάνουν το εμβόλιο.

«Ήρθε και εμένα η ώρα μου για το εμβόλιο. Έχοντας νοσήσει τον Φεβρουάριο (δεν το πέρασα ανώδυνα, είχα έντονα συμπτώματα) κι έχοντας αναπτύξει ανοσία έκανα σήμερα τη μια και μοναδική δόση που προβλέπεται για τους νοσήσαντες.

Κατόπιν της συμβουλής του γιατρού μου και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τη νέα έξαρση της πανδημίας, δεν περίμενα να παρέλθει το εξάμηνο προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής το καλοκαίρι.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και εμβολιαστείτε.

zeta1

zeta1

Χωρίς καμία διάθεση οποιασδήποτε προπαγάνδας, θεωρώ ότι είναι καθήκον κι απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην (παγκόσμια) κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ